Be Uniq

Off
by

Be Uniq fokuserar på att tillgodose kundernas skönhetsbehov, genom utmärkt kvalitet, kompletta och personliga tjänster, i professionella händer som överträffar förväntningarna hos våra mest krävande kunder. Vårt mål är att du ska känna dig UNIK! Välkommen till Be Uniq i …

Read more

Regus

Off
by

Regus Alvik står för det moderna sättet att arbeta, där vi vill välkommna alla våra kunder med ett nytt härligt affärscentrum tillsammans med bemannad reception, höghastighetsinternet samt den perfekta platsen i ett av Stockholms snabbast växande områden – Bromma.

Read more

Bjurfors

Off
by

Välkommen till Bjurfors Köpa eller sälja bostad? Bjurfors mäklare ger dig den hjälp och kunskap du behöver för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Nöj dig inte med mindre.

Read more

Alviks Barnklinik

Off
by

Alviks Barnklinik bedriver vård med hög kvalité med gedigen kompetens och lång erfarenhet av barnsjukvård.

Read more

Bromma Kiropraktorklinik

Off
by

Bromma Kiropraktorklinik är legitimerade kiropraktorer som varit verksamma på heltid sedan drygt 30 år. Bromma Kiropraktorklinik har behandlat tusentals patienter genom åren.

Read more

Stockholm Parkering

by

Du är alltid välkommen att parkera hos oss för en kort stund eller för en längre period. Från parkeringsgaraget och ytparkeringarna har du nära till allt vid Alviks Torg.

Read more

Handelsbanken

Off
by

Privata Affärer har utsett Handelsbanken till Årets Bank 2009. Det sporrar oss vid Alviks Torg att varje dag bli en ännu bättre bank för dig som är kund. Här arbetar runt 20 specialister som hjälper dig med allt, både privat …

Read more

Salong Weiss

Off
by

Vi är ett team på runt tio frisörer som ger dig nya idéer inom stil, form och färg. Med välutbildade frisörer, höga krav och personlig service ger vi dig professionell hårvård. Här köper du också de bästa produkterna inom hårvård.

Read more

Alviks Bibliotek

by

Biblioteket finns i ljusa och trevliga lokaler en trappa upp vid Alviks torg och välkomnar alla åldrar. Vi erbjuder ett stort urval av medier, du kan låna böcker, filmer, tidskrifter och ljudböcker. För barn har vi rim och ramsor, sagoläsning …

Read more